Improved Welfare facilities for Mail Centre staff

Working closely with Royal Mail and its key catering suppliers over the last few months, Watson Batty Architects have delivered the first redesign of the group’s mail centre staff restaurant and welfare facilities.

The concept design for the facilities was undertake by Watson Batty Architects with the potential to be rolled out across the organisation. The exciting concept includes a new type of food offer and a refurbished space in which staff can enjoy there break periods. The design includes a revamped servery, quiet seating area, TV zone, Games space, booth seating and improved kitchenette facilities.
Works are complete at Tyneside Mail Centre and works are currently underway at Greenford and Southampton Mail Centres due for completion in May.

  • Royal Mail